Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
  • Rémisztés helyett közösség
    [2013.10.31.] - MBOE - B. Papp László - Hírkategória: Általános
    Ma az angolszász kultúrából beszivárgott Halloween napja van, amikor is szokás ijesztegetni a népeket. Mi nem ünnepeljük ezt, hanem épp egy nagyon is közösségi és egymásra figyelő rendezvényről számolunk be.
    Idén is megtartották a mindig nagyon népszerű Országos SM Napot, 2013-ban Szolnok és az ottani Tiszaligeti Sportcsarnok adott helyet ennek a találkozónak. Kellett is a hatalmas helyiség, mert megtelt az ország minden részéből érkezett érdeklődőkkel ezen a szeptemberi programon. Több hónap elteltével is érdemes visszaemlékezni erre a rendezvényre, mert a betegek számára nagyon fontosak a személyes találkozók , melyek túlmutatnak önmagukon.

    A program helyi lebonyolítója a szolnoki SM egyesület volt, vezetőjük, Furcsa Józsefné köszöntésével indult a rendezvény. “Az országos egyesület nevében az SM betegeket Kovácsné dr. Tóth Ágnes, a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesületének (SMBOE) idén májusban megválasztott elnöke köszöntötte. Úgy fogalmazott: az együttlét lehetőséget ad nemcsak a problémák megbeszélésére, de az örömök megosztására is, s reményét fejezte ki, hogy a soron következő SM találkozókon is olyan sokan jelen lesznek, mint ahányan Szolnokra eljöttek.”A rendezvényről, az előadásokról szóló részletesebb beszámoló és a fotógaléria elérhető az SMBOE honlapján.

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>