Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • "Szárnyak nélkül is repülni kell.."- Május 25. - SM Világnap
  [2016.05.26.] - SM - Hírkategória: Általános

  Az SM Világnapon az ország minden részéből érkeztek a betegek, hogy részt vegyenek a naphoz kapcsolódó rendezvényen. Az SM Világnapját hazánkban idén 8. alkalommal is a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány MSMBA) szervezte.
  A programot a Vasúttörténeti Múzeumban, Budapest egyedülálló hangulatú kiállítóhelyén rendezték. A mintegy száz vendég előtt bemutatták az SM-dalt, egy kiváló minőségű és - a magyarsminfo.hu szerzőjének szubjektív véleménye szerint - lebilincselő videóklipet, amit Nagy Zoltán, SM- beteg rockénekes énekel, és ami több segítő támogatásával készült el.


  Az "Ezerarcú társ" című dal itt érhető el, angolul pedig itt! Cikkünk végén letölthető formában elérhető a dal angol és magyar nyelvű szövege is.(ld. cikkünk címe..) A dal kiváló pálya előtt áll, a nemzetközi SM- szervezetek is felfigyelhetnek rá. (részletek később).
  A rendezvényen a köszöntők és az ilyenkor szokásossá vált szokás, a problémákat, félelmeket, aggályokat jelképező héliumos léggömbök közös felengedése után egy gyógytornász segítségével gyakorlatokat lehetett végezni és azokról tanulni, illetve a budapesti akadálymentesített közlekedési lehetőségekről hallhattak a résztvevők gyakorlatias előadást. A magyarsminfo.hu tudósítója a helyszínen volt, segítségével személyes interjúkat, az énekessel való beszélgetést és az előadásokat részletesen és gyakorlatiasan itt is hamarosan publikálni fogjuk! Az eseményen készült képek itt tekinthetek meg.

  Kapcsolódó dokumentumok(2)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>