Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Pályázzon üdülésre – november 25-ig!
  [2016.10.28.] - SM - Hírkategória: Általános

  Fogyatékossággal élő pályázók számára írt ki pályázati lehetőséget 2017/2018-ban felhasználható üdülésre a  Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében.

   

  Forrás: Pixabay.com

  2016. november 25-ig lehet pályázatokat benyújtani kedvezményes üdülési lehetőség elnyerése érdekében.
  Belföldi  illetőségű, 18. életévét betöltött, fogyatékossággal élő személyek számára szól a pályázat, pontosan a kezdeményezettek körét így határozták meg:
  „aki a pályázat benyújtásakor fogyatékossági támogatásban és/vagy vakok személyi járadékában és/vagy magasabb összegű családi pótlékban részesül, valamint a havi ellátásainak és jövedelmeinek teljes összege nem haladja meg a nettó 150.000 forintot.
  Egy pályázat keretében kizárólag egy fogyatékossággal élő személy, illetve egy, a pályázat benyújtásának napján 18. életévét betöltött kísérő személy pályázhat, és részesülhet az Alapítvány által nyújtott támogatásban. A fogyatékossággal élő személy kísérő nélkül is jogosult pályázat benyújtására, azonban kísérő nélkül benyújtott pályázatba utólagosan nincs lehetőség kísérő rögzítésére. Elnyert támogatás esetén a támogatott, valamint kísérője egyaránt 5.000 forint/fő pályázati hozzájárulás befizetését követően veheti igénybe az elnyert üdülési támogatást.”


  Az elektronikusan, online benyújtható pályázat részletei, dokumentumai, jogszabályi környezete és anyagi lehetőségei az Erzsébet-program oldalán érhetőek el.


  Az elnyert üdülési támogatás kizárólag a támogatott számára kiállított Szálláshely Utalvány segítségével vehető igénybe a pályázati hozzájárulás befizetését követően, az előzetes szállásfoglalás során kiválasztott szállodában.


  Pályázna?


  Részletes segítséget, pontos leírásokat talál az alábbi linken:
  http://www.erzsebetprogram.hu/hu/hogyan-kell-palyazni


  Olvasóinknak jó pályázást, sikeres támogatás elnyerést és kellemes üdülést kívánunk!


  Magyarsminfo.hu

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>