Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Díj az Orvosokért! Az Astellas Díj 2010 - Az Év Orvosa pályázat
  [2010.11.16.] - Magyar SM Info - Hírkategória: Általános
  Az SM betegek évekig szoros kapcsolatot tartanak fent kezelőorvosukkal, aki figyeli állapotukat, életvitelüket, segít a gyógyszeres kezelést felügyelni, és az esetleges rosszabodásoknál segít beavatkozni. Az életvezetéshez is adnak tanácsot, hisz ez a betegség sokáig tart, és sokat jelent a megfelelő életmód.Egy pályázat most lehetőséget nyújt arra, hogy a betegek bemutathassák orvosuk emberi-szakmai felkészültéségét a többi sorstársnak,betegnek, illetve a legszélesebb nagyközönségnek.

  A pályázat célja, hogy bemutassuk a közvéleménynek, milyen csodálatos ereje van a jó orvos-beteg kapcsolatnak! Orvosaink segítőkész, odaadó, humánus hozzáállása – szakmai felkészültségük mellett – az a plusz, ami segít elviselni a betegség legrosszabb pillanatait is, reményt ad, és ezzel valóban segíti a gyógyulást.

  Jelölje Ön is orvosát! Küldje el nekünk a saját történetét 2010. december 1-ig, hogy a Tegyünk az Egészségünkért Alapítvány díjazni tudja a legnagyszerűbb orvosi-emberi teljesítményeket! A pályázat keretében idén is – akárcsak tavaly és tavalyelőtt – a neves közéleti szereplőkből álló zsűri és a látogatók szavazatai alapján választjuk ki azt a 3 orvost, akinek odaítéljük a főtámogató által felajánlott Astellas Díjat.

  Látogasson vissza később is, hiszen folyamatosan kerülnek fel a honlapra az újabb és újabb történetek. Szavazzon Ön is 2011. január 4. és február 1-e között, hogy ki legyen az Év Orvosa 2010-ben!

  http://www.dijazorvosokert.hu/

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>