Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A mai napon, 2011. május 25-én szerdán van az SM világnapja
  [2011.05.25.] - Magyar SM Info - Hírkategória: Általános
  Ezen a napon Budapesten a XI. kerületi Bikás parkban lesz rendezvény, amelyen az Magyar Sclerosis Mulitiplex Betegekért Alapítvány is részt vesz. A Bikás park a kelenföldi lakótelep szívében, a Tététényi út és Bártfai utca által határolt területen fekszik. Egyben pihenő és sport centrum, sokak kedvenc találkozó helye. 12 órakor léggömböket engednek fel jelképesen, elengedve a bánatot, amit a betegséggel való együttélés jelent sokak számra.
  11 órától szeretettel várják a budapesti SM betegtársakat!

  De nemcsak Budapesten szállnak fel a léggömbök, hanem vidéken is:
  A Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesületének honlapján olvasható a további nyolc vidéki helyszín, ahol az SM világnapján szintén"felszállnak a léggömbök", és megemlékeznek a világnapról: Pécs, Gyula, Szombathely, Nyíregyháza, Mórahalom, Debrecen, Szolnok, Kecskemét.

  2011. május. 26-án csütörtökön pedig a lélek után az intellektus is gazdagodhat: ezen a napon a Budapest. III. kerületi San Marco utcában a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) székházban- Budapest, III. kerület, San Marco utca 76., - várják szeretettel az SM betegtársakat a Budapesti SM Egyesület közgyűlésére .
  16 órakorA Közgyűlés lebonyolítása után Professzor Dr. Komoly Sámuel, a Pécsi Tudományegyetem Neurológiai Klinikájának igazgatója,és dr. Jakab Gábor, az Uzsoki utcai Kórház Neurológiai Osztályának vezetője tart előadást illetve beszélgetést az SM betegséggel kapcsolatos orvosi ismeretekről.

  További kapcsolódó cikkek:
  SM: Fordítsuk arcunkat feléjük - Szabolcs Online –
  SM Világnap: lufieregetés délben Nyíregyházán is - Szabolcs Online –

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>