Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
  • Új gyógymódok SM-ben - Önkéntesek is segítik a betegek életét
    [2011.09.08.] - Magyar SM Info - Hírkategória: Általános
    Az SM - betegeknél alkalmazott, és hatékonynak mondható hazai terápiákról, a rehabilitáció jelentőségéről is szó esett a szeptember elején Debrecenben tartott SM- napon. Ezen kívül a betegek tudományos előadást hallhattak az infúziós antitest terápia magyarországi tapasztalatairól. Népszerű téma az SM- betegek között, így itt is szó volt a nyaki vénák tágításával megvalósuló "SM- gyógymód"-ról. a “csodás gyógyulás”- történetekről is hallhattak az összegyűltek és a józan valóságról is: a tudományos háttérről. Szóba kerültek az alternatív gyógyászati eljárások, ahol is az előadó arra próbált választ adni: miért annyira népszerűek ezek a beteg emberek körében. Mik azok a jellemzői, amelyek miatt az SM-mel élők közül is sokan választják?

    A közeljövőre mutató jó hír pedig az volt, hogy valódi megoldásként kirajzolódott az SM - betegeknek segítő önkéntesek hálózatának kiépítése. Ld. külön hírünket erről, itt >>

    Az önkéntesek hálózatát,, ahogyan az SM- Napot is, a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete - SMBOE- szervezte. Részletes beszámoló ld. csatolt cikkben az SMBOE.hu -ról." http://www.smboe.hu/hu/civil-programok/164-sm-nap-debrecenben-bizonyitott-es-bizonyitatlan-modszerek"

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>