Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Megjelent a SejtMag Magazin 2011. őszi lapszáma
  [2011.10.21.] - Magyar SM Info - Hírkategória: Általános
  A SejtMag Magazin őszi lapszámában részletes összefoglaló olvasható a szeptemberi debreceni SM Napról, a betegeket és családjaikat érintő tudományos, civil és közösségi hírekről - olvasható az SMBOE honlapján.

  'A lap önálló cikkekben foglalkozik az injekciós SM gyógyszerek alkalmazásában az elmúlt 15 évben szerzett tapasztalatokkal, az infúziós kezelésekkel, a betegség kezelésére törzskönyvezett kapszulával és a mozgás javítását célzó, tüneti terápiaként alkalmazható tablettával, továbbá a sok vitát kavaró vénatágításról (CCSVI) elhangzott előadásokkal, valamint tudósítást ad közre a több ezer neurológus részvételével zajlott budapesti nemzetközi tudományos kongresszusról.

  A magazin újabb információkat közöl az SM betegek számára létrejövő önkéntes hálózat szervezéséről, közli a Társaság a Szabadságjogokért nevű civil szervezet megállapításait a betegjogok hazai érvényesüléséről, tájékoztat a betegjogi képviselők munkájáról, beszámol a többek között a rokkantsági nyugdíjakról szóló civil konzultációról.

  A közösségi híradásokban a városi, megyei klubok, egyesületek számolnak be az elmúlt hónapok közösségi rendezvényeiről.

  A SejtMag Magazin a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesületének (SMBOE) 2008 óta megjelenő hivatalos lapja, amely a Magyar Sclerosis Multiplexes Betegekért Alapítvány (MSMBA) gondozásában jelenik meg, lapszerkesztő B. Papp László egészségügyi szakújságíró.

  ' Forrás: www.msmba.hu

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>