Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Év Orvosa –pályázat
  [2012.11.15.] - Magyar SM Info - Hírkategória: Általános
  Az "ország háziorvosa", az egyik legmosolygósabb műsorvezető, a Magatartástudományi Intézet igazgatója és egy világbajnok sportoló. Hogy mi köti össze őket? Az, hogy mindannyian úgy vélik: szükség van arra, hogy köszönetet mondjunk az orvosoknak a munkájukért, és erre remek alkalom az "Astellas-díj -- Az év orvosa" pályázat.- olvasható Az Astellas- az Év Orvosa honlap Facebook oldalán.

  A szintén itt elérhető videóban Monspart Sarolta sokszoros bajnok tájfutó, Novodomszky Éva műsorvezető, Dr. Komáromi Zoltán budapesti háziorvos és Dr. Túry Ferenc pszichiáter, a Magatartástudományi Intézet igazgatója osztják meg gondolataikat az "Astellas-díj - Az év orvosa 2012" és társpályázatai, a "Média az orvosokért 2012" és az "Astellas Gyermekrajz Pályázat" fontosságáról, jelentőségéről, a magyar egészségügyben dolgozók elismerésének szükségességéről.

  Ebből idézünk: Pszichológiai oldalról nézve alapvetően fontos a visszajelzés- mondja dr.Túry Ferenc, pszichiáter, a Magatartástudományi Intézet igazgatója: “Az, hogy az orvos beteg kapcsolat hogy működik az alapvetően befolyásolja a gyógyítás minőségét is. Az orvos munkájához is szükség van visszacsatolásra. Azaz tudnia kell, hogy a betegben mi zajlik le, menyire elégedett a kezeléssel. És az orvos is ember, a sikerélmények segítik őt abban, hogy friss lendülettl tudjon nekiállni fárasztó napoknak. Tehát a kapcsolat mindkét oldala nagyon fontos- mondja dr. Túry.

  Bővebben >>


  A pályázat mögötti gondolatok a kapcsolódó dokumentumban olvashatók.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>