Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Az SM betegek sajtójának munkatársa lett 2012 egészségügyi kommunikációs szakembere
  [2013.03.12.] - Magyar SM Info - Hírkategória: Általános
  A Sejtmag Magazin főszerkesztője, B. Papp László nyerte el a címet.

  Harmadik alkalommal adta át a Nemzeti Egészségügyi és Egészségipari Kommunikációs Közhasznú Egyesület (NEEK) szakmai zsűrije a "2012 egészségügyi kommunikációs szakembere" címet. A díjat mindig olyan sajtó-munkatársnak ítélik oda, aki a legtöbbet tette az egészségügyi kommunikáció (marketing, public relations és reklám stb.) elmélete és gyakorlata terén. A díjat február 21-én adta át Jóbai Zsolt, a NEEK elnöke Budapesten, a Marketing, public relations és reklám az egészségügyben XVI. Országos Konferencián.

  Lapunk is gratulál B.Papp Lászlónak, akivel többször is együttműködtünk már az SM-betegek tájékoztatásának ügyében, és mindannyiszor szakmailag és emberileg is felkészült és barátságos munkatársra leltünk a nyertes személyében. Erre a jövőben is számíthatunk, a főszerkesztő úr biztosított minket együttműködési szándékáról , ami előrevetíti, hogy aktivitása idén sem lesz figyelmen kívül hagyható, és persze amit ezúton is köszönünk!

  Mivel B.Papp László a Sclerosis Multiplexes Betegek Országos Egyesülete (SMBOE) szóvivője is, az elismerésről büszkén nyilatkozott az SMBOE elnöke, Ván Ágnes is, és egyben engedélyezték a honlapjukon megjelent cikk átvételét. Álljon itt tehát a szakmai méltatása kollégánknak!

  “A kitüntetett a lap indulása, 2008 óta főszerkesztője az SM betegek országos lapjának, a SejtMag Magazinnak, emellett a Rákgyógyítás című lapot ugyancsak főszerkesztőként jegyzi, rendszeresen publikál a Medical Tribune, a PraxisMenedzsment és a Weborvos egészségügyi magazinok hasábjain. Több betegszervezettel dolgozik együtt, 2012-ben is aktív részese volt az SM rendezvények megszervezésének és lebonyolításának, nevéhez fűződik az "Ezerarcú kór, az SM betegek ezer arca" fotópályázat és a hozzá kapcsolódó fővárosi szabadtéri kiállítások megszervezése, továbbá a "Segíts Mozdulni!" médiapályázat lebonyolítása, amely révén országszerte számos cikk és riport foglalkozott az SM betegekkel. 2012-ben daganatos betegségekről és a vérzékenységről is vezetett nagy visszhangot kiváltott figyelemfelkeltő akciókat.

  A budapesti díjátadáson a kitüntetett kiemelte: "elismerés leginkább azokat a betegeket illeti, akik a civil szervezetek tagjaiként arcukat, energiájukat, idejüket adják a betegtársak és az egészséges emberek érdekében szervezett programoknak, betegségük ellenére aktívan kiállnak a kezdeményezések mellett. Általuk válik hitelessé minden társadalmi célú kampány és kommunikáció, ezért a szakmai elismerés nekik is szól."

  Forrás: http://www.smboe.hu/hu/az-egyesuelet/309-szakmai-dij-a-sejtmag-magazin-fszerkesztjenek

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>