Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Idősebbek is elkezdhetik
  [2014.12.12.] - Magyarsminfo.hu - Hírkategória: Általános

  SM betegeknek is kiváló lehetőség  a megfelelő mozgásforma megtalálásához az az ingyenes budapesti program, amit december 13-án szerveznek a Testnevelési Egyetemen, Szenior Életmódváltó címmel.

  A Szenior Életmódváltót a Testnevelési Egyetem és az Országos Egészségfejlesztési Intézet közösen szervezi. A Szenior Életmódváltó teljes mértékben non-profit esemény, a Testnevelési Egyetem összes helyszíne ingyenesen látogatható. Az Életmódváltó sportszakmai hátterét az egyetem tanárai, illetve végzős rekreáció- és egészségfejlesztő szakos diákjai biztosítják.
  Az eseménnyel a szervezők szeretnék elősegíteni és megfelelő szakmai háttérrel támogatni a nehezebben mozgó ill. az időskorú lakosság életmódváltását, hogy egészségesebb, aktívabb időskort élhessenek meg.

  A rendezvény célja, hogy lehetőséget biztosítson a már nem aktív időskorúaknak, hogy megtalálják a számukra megfelelő mozgásformát, a korábban aktív időseknek pedig alkalmat adjon, hogy ismét felfedezhessék a mozgás örömét és új, egész életen át űzhető sportágakkal ismerkedhessenek meg.


  A Szenior Életmódváltóval a szervezők célja, hogy erősítsék az időskorúakban az értékesség érzését és a pozitív életszemléletet. A mozgáson keresztül pedig biztosítani szeretnék a közösséghez való kapcsolódás lehetőségét.

  A rendezvény időpontja: 2014. december 13. 10:00 - 16:00
  Helyszíne: Testnevelési Egyetem, 1123, Budapest, Alkotás út 44.

  Ha később is szeretne előadásokat hallgatni, kapcsolatokat építeni, mozogni ebben a körben, keresse fel ezt az oldalt, és csatlakozzon a közössséghez! web: www.szenioreletmod.hu


Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>