Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok legfrissebb hírei


Hírkategória: Általános
 • Kerékpározással az SM – betegekért
  [2015.05.04.] - SM - Hírkategória: Általános
  Az SM beteg Ternován Zoltán amatőr sportolóként célul tűzte ki, hogy idén májusban az SM Világnap zászlajával körbekerekezi Magyarországot, találkozik a lehető legtöbb SM beteggel, családtagokkal, orvosokkal, szakdolgozókkal, városvezetőkkel - SM szervezeti tagságtól, világlátástól, politikai nézettől függetlenül mindenkivel, aki jó szándékkal fogadja őt és rászán néhány percet a találkozásra.

  A rövid beharangozó videót itt tekinthetik meg: https://youtu.be/se5b7gtzTaE
  Az eseménysorozat minden mozzanatáról beszámol az SM Társaság a Facebook-on. Híreit itt követhetik, s oszthatják meg másokkal: www.facebook.com/SMtarsasag

  Ahol erre lehetőség nyílik, Ternován Zoltán  a helyi betegklubot is megkeresi, s reményei szerint egy-egy rövid látogatásra eljut több SM centrumba is, hogy minél több beteggel találkozzon személyesen is egy néhány perces ismerkedés, kölcsönös lelkesítés, biztatás és fotó erejéig, hogy teljesítménye igazi közösségi élménnyé váljon.

  Miután megismerte a kezdeményezést, az Egészségügyi Államtitkárság szakmai támogatásáról biztosította a programsorozatot, dr. Zombor Gábor egészségügyért felelős államtitkár pedig felvállalta a fővédnökséget.

  Galériánkban megtalálja a kerékpáros  menetrendjét és a plakátot is. Kérjük Olvasóinkat, ha van köztük SM centrum munkatársa, akkor  mellékelt útvonal által érintett útvonalon lévő SM centrumok munkatársai  jelezzenek az SM Társaságnak arról, hogy egy rövid látogatás erejéig szívesen látják Ternován Zoltánt, ha meglátogathatja a neurológiai osztályt vagy klinikát, hogy minél több helyen írjanak útinaplójába. 

   A szervezők szerint a látogatás nem borítja fel az osztályok mindennapjait, egy rövid találkozásról van szó, hiszen feszes a kerékpáros által felvállalt, teljesítendő menetrend is. Több nagyvárosban csatlakoznak helyi biciklisek hozzá,  illetve az önkormányzat is fogadja, ennek helyszínét a felmerülő helyi igényeknek és lehetőségeknek megfelelően alakítják. A programnaptárt folyamatosan töltik a szervezés egy későbbi szakaszában nemcsak napokra, hanem órára lebontott menetrendet is közzétesznek.

  A szervezők kérése: „Kérjük kövessék virtuálisan is Ternován Zoltán útját az interneten, s ha tehetik, találkozzanak vele. Ő mindenhová igyekszik eljutni, ahol erre lehetőséget kap.”

  A szervezésről szóló információk forrása B. Papp László programmenedzser, sajtószóvivő – SM Társaság. 


  A menetrend megtalálható a kapcsolódó dokumentumokban!

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>