Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>

A Magyarországi Sclerosis Multiplex (SM) Centrumok hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Fülöp Hajnalka bemutatkozása
  [2016.06.22.] - SM - Hírkategória: Általános
  Fülöp Hajnalka

  Fülöp Hajnalka, újságíró-szerkesztő vagyok, több portál és lap munkatársa. Jelenleg főállásban a moderniskola.hu köznevelési szakportál főszerkesztőjeként dolgozom. Témáim: tudatos és kritikus információkezelés, inspiráló tájékoztatás, hálózatépítés, a jövő technológiái, a jövő oktatása, a jövő orvostudománya,technológia, társadalmi berendezkedés, emberi képességek változásai. Közösségimédia-felületekkel is foglalkozom, több Facebook-oldal adminisztrátora vagyok, több ezres követőbázist vezetek.
  Jelen portálon a magyarsminfo.hu szerkesztőjeként írok. Kapcsolódásomról: egyrészt évek óta tartom a kapcsolatot az sm-betegekkel – virtuálisan és valóságos közösségeikben is –, másrészt az orvos-szakértőinkkel és a többi – hazai és nemzetközi, SM-mel kapcsolatos médiumot is követek, angol és magyar nyelven. Cikkeket, tudósításokat írok, figyelem a sajtót, interjúkat készítek.
  Andragógus diplomám folyamatban van, újságírói képesítésemet a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémiáján szereztem 2001-ben.
  Az orvostudományhoz, gyógyításhoz továbbá úgy kapcsolódom, hogy felnőtt szakápolói végzettséget és kórházi, betegágy melletti gyakorlatot is szereztem, a 90-es években több évig dolgoztam az Országos Baleseti Intézet (Budapest, Fiumei út) Idegsebészetén dolgoztam, Prof.dr. Pentelényi Tamás és Zsolczay tanár úr irányítása alatt.

Vissza

HÍRKATEGÓRIÁK


SM Centrum hírek>>